El Govern Central confirma una baixada del preu de la benzina

This is a satirical website. Don't take it Seriously. It's a joke.

2059 70081 Shares

El Govern Central confirma una baixada del preu de la benzina

Un nou acord entre Algèria i el Govern Central farà possible una baixada molt significativa del preu de la benzina, que s'aplicarà a partir del proper dilluns 11 d'abril.

L'augment del preu de la benzina arrel dels problemes amb el subministrament per part de la nació russa ha estat un dels temes més polèmics dels últims dies. Les nombroses manifestacions de sindicats relacionats amb oficis que inclouen elements de transport i el clima de tensió per part dels conductors particulars o privats han pressionat al govern, per mitjà de la recollida de firmes, per a considerar la benzina un bé de primera necessitat.
Un cop considerada un bé de primera necessita, part del 53 del total d'impostos que s'apliquen a la benzina van eliminar-se i el govern va decidir pactar amb Algèria per tal d'augmentar la quantitat de gas proporcionada per la nació.

Tot i la inestabilitat de la nació algeriana, el Govern Central ha decidit assumir els riscos i condicions de l'acord per tal de satisfer la quantitat necessària de benzina per tal de poder fer efectiva aquesta baixada de preu.

This is a satirical website. Don't take it Seriously. It's a joke.

loading Biewty

Most Popular

  1. 1

    la reencarnación de salvador dalí El famoso youtuber "Salvador Dalí" muerto de coronavirus se reencarna en lo que parece ser un animal con sus míticos y distinguidos bigotes. Aquí les dejamos la foto del youtuber y del animal