Cap a la visualització del sistema educatiu de les 3 branques

This is a satirical website. Don't take it Seriously. It's a joke.

2059 86650 Shares

Cap a la visualització del sistema educatiu de les 3 branques

L'any 2024 es presenta ple de canvis dins de l'àmbit de l'educació, com per exemple l'acord que han arribat l'Entitat Educativa Viu Lleure i el Govern de la Generalitat amb el fi de promoure, visualitzar i instaurar el sistema educatiu de les 3 branques.

Aquest és i ha sigut l'objectiu de l'entitat des de la seva creació fa aproximadament 5 anys. La seva proposta ha arribat a les mans del Govern que han abraçat el projecte: "Es tracta d'un pas endavant totalment necessari per al creixement i l'aprenentatge, sa i equilibrat dels infants i les persones".

Tot i que l'educació no formal existeix des de fa segles, és ara quan té més rellevància i és més necessària. Els productes dissenyats per l'entreteniment i les marques, ocupen i eduquen en el temps lliure dels infants i joves. Així doncs, les pantalles i l'àmplia gamma de videojocs prenen protagonisme a les llars i a l'educació on a més a més se suma l'exigència del món laboral per a les famílies i el poc temps per a la conciliació. És el moment d'explicar que és l'educació no formal i fomentar la seva presència dins de l'horari escolar i les institucions educatives.

Es planteja la desvinculació del lleure com activitat voluntària, assegurant i contractant a professionals com educadors/es d'esplais d'arreu de Catalunya com a pas endavant cap a la professionalització de la branca educativa. També la formació contínua dels professionals i la visualització del treball que és dur a terme dins del sector.

Cal afegir que l'educació no formal, no es limita tampoc a una edat concreta, sinó que és per a tots els cicles vitals, des de la infància fins a la vellesa, ja que treballa múltiples intel·ligències, en especial la intrapersonal.

Si voleu més informació sobre que es fa a l'educació no formal (Esplais, espais joves, Casals de vacances, Lleurespais, acompanyament a la gent gran, etc.), no dubteu a entrar a la pàgina web www.viulleure.cat. La pàgina web de l'entitat de lleure que ha aconseguit visualitzar l'educació no formal com a branca essencial del sistema educatiu.

This is a satirical website. Don't take it Seriously. It's a joke.

loading Biewty

Most Popular

  1. 1

    la reencarnación de salvador dalí El famoso youtuber "Salvador Dalí" muerto de coronavirus se reencarna en lo que parece ser un animal con sus míticos y distinguidos bigotes. Aquí les dejamos la foto del youtuber y del animal