24 vjecari miliarder nga Miloti me inicialet P.H .

This is a satirical website. Don't take it Seriously. It's a joke.

Friday 03 February 2059 27856 Shares

24 vjecari miliarder  nga Miloti me inicialet P.H .

I cilësuar nga mediat britanike si miliarderi fantazem ky I ri nga Miloti nje pasuri marramendese vlera e se files arrin shifrat £200 mln.Ajo qe bie ne sy eshte stliti I jeteses qe ben ky I ti me veshje,makina dhe bizhuteri te shtrenjta.Gjithashtu ai posedon nje kopesht zologjik me kafshe Si luan,tiger,ati,lama ,leoparda etj ne shtepine e tij.P.H 1 jave me pare nga burime te sigurta per redaksine tone ,ka blere nje vile ne Monte Carlo ku arredimi I brendshem eshte i gjithi me flori.Gjithashtu ai posedon pasuri te pa deklaruar ne monedhen virtuale Bitcoin.

This is a satirical website. Don't take it Seriously. It's a joke.

loading Biewty

Most Popular

  1. 1

    la reencarnación de salvador dalí El famoso youtuber "Salvador Dalí" muerto de coronavirus se reencarna en lo que parece ser un animal con sus míticos y distinguidos bigotes. Aquí les dejamos la foto del youtuber y del animal


Oof
Xyz
Pen