El Camp Nou, possible nova àrea per a autocaravanes.

This is a satirical website. Don't take it Seriously. It's a joke.

2059 70808 Shares

El Camp Nou, possible nova àrea per a autocaravanes.

Segons fonts de l’entitat blaugrana, a la darrera reunió se socis per parlar de l’espai Barça, i vist el gran augment de vehicles càmper, s’ha pensat en l’opció de convertir les instal·lacions barcelonistes en espai camper els caps de setmana que no es jugui partit oficial a l’estadi blaugrana. Les mateixes fonts asseguren que la idea va sorgir arran de les moltes peticions que alguns autocaravanistes, curiosament sobretot madrilenys, havien demanat de poder acampar a les immediacions de l’estadi per fer-se la foto, i fins i tot algunes peticions d’acampar a la mateixa gespa del Camp Nou, i la qual també serà llogada com a parcel·les VIP.
La idea sembla que pot tenir una gran acceptació pel soci, ja que veu en aquesta una gran oportunitat de generar un ingrés extra que potser permeti algun fitxatge estrella, i el col.lectiu autocaravanista ja està mostrant l’agraïment al FCB per la seva iniciativa i ja s’està creant una llista d’espera per poder accedir-hi durant els primers dies de la inauguració de la FCB Camper Park.

This is a satirical website. Don't take it Seriously. It's a joke.

loading Biewty

Most Popular

  1. 1

    la reencarnación de salvador dalí El famoso youtuber "Salvador Dalí" muerto de coronavirus se reencarna en lo que parece ser un animal con sus míticos y distinguidos bigotes. Aquí les dejamos la foto del youtuber y del animal